Opzoek naar een leuke, knusse locatie voor een babyshower? Wellicht is Mr Nonno de perfect locatie voor jou babyshower. Mr Nonno heeft een huiselijke sfeer en verschillende ruimtes in het restaurant die kunnen dienen als locatie voor een babyshower.

We hebben bovengedeelte waar je met 15 tot 20 personen jou persoonlijke babyshower kunt organiseren, wij rekenen door de weeks geen kosten voor het afhuren van de ruimte en natuurlijk mag je zelf versieren als gewenst. Maar wij kunnen dit natuurlijk ook uit handen nemen en er voor zorgen dat alles van slingers tot het eten en drinken geregeld is. Het complete restaurant heeft meer dan 50 zitplaatsen.

Beneden hebben we een speciale ruimte met een grote leestafel en kleinere twee persoonstafels en niet te vergeten een leuke kinderhoek mochten jou vriendinnen/vrienden al kids hebben rondlopen dan kunnen deze natuurlijk meekomen.

Interesse in een babyshower locatie, of wil je gewoon wat meer informatie neem dan gerust contact met ons op of kom een kijkje nemen in ons restaurant.  (Ook buiten onze standaard openingstijden zijn er mogelijkheden)

In de weekenden is het restaurant vaak erg vol, we raden dan ook aan om buiten de weekenden te plannen. Mocht dit niet mogelijk zijn neem dan contact met ons op om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.