Groepen en partijen:
Mr NonNo is een unieke locatie om bij elkaar te komen met een groep voor een vergadering, borrel, bedrijfsontbijt of een bedrijfslunch. Je kunt Mr Nonno in de avond uren zelfs afhuren voor uw gezelschap om lekker een wijntje, biertje en een hapje te doen.

Bedrijfsuitje:
Wil je een keertje iets anders doen dan het standaard bedrijfsuitje dan kun je bij ons heerlijk komen ontbijten met je team! Wij hebben verschillende ontbijt opties op onze menu kaart en zijn al vanaf 08:00 geopend. Wij kunnen het ontbijt ook helemaal naar wens samenstellen zo hebben wij op onze menu kaart al veel vegetarische en veganistische opties staan maar kunnen wij op veel wensen direct inspelen.

Borrelen:
Ook voor een goed glas wijn of een speciaal biertje kun je bij ons terecht, wij kunnen zelfs door de weeks of op zondag het restaurant voor jou gezelschap vrijhouden. Mr Nonno is een unieke locatie met een huiselijke sfeer waar iedereen zich op zijn gemak zal voelen.

Bespreking locatie en vergaderingen:
Ook voor kleine vergaderingen en besprekingen kun je bij ons terecht! Natuurlijk zijn wij niet je typische vergaderruimte! Je bij ons heel relaxed, tussen de planten met heerlijke muziek op de achtergrond! Maar dit kan natuurlijk ook heel inspirerend zijn.

    

Reserveren? Bel of app ons 0612913278  / ask@mrnonno.nl