EVENTS

Groups and parties:
Mr Nonno heeft twee unieke locaties. Eentje in Rotterdam west en eentje in Rotterdam centrum. Rotterdam centrum bied zelfs de mogelijkheid tot het afhuren van een aparte ruimte in het restaurant, afhankelijk van welke dag in de week en het tijdstip kun je deze reserveren.

Daarnaast is het ook mogelijk om de volledige ruimtes af te huren na openingstijden.

B-day breakfast:
Wil je een keer wat anders doen voor je eigen verjaardag of die van iemand anders? Reserveer dan een leuk verjaardags ontbijt met american pancakes en nog veel meer lekkers. We zijn door de weeks geopend vanaf 8:30 en in het weekend vanaf 9:00. Op verzoek kunnen wij zorgen voor versieringen. Je mag dit natuurlijk ook zelf meebrengen. Helaas is het nuttigen van eigen consumpties niet toegestaan maar wij hebben heel veel lekkers op de menu kaart.

High Tea

Onze high tea bestaat uit 3 rondes en zijn per twee personen te bestellen, het is voor ons geen probleem op rekening te houden met dieet wensen en/of allergieen. High tea’s gaan vanaf 2 personen en zijn alleen te reserveren in Mr Nonno Centrum.  De kosten zijn €22,50 per persoon!

Follow us on Social Media!

Contact us

  • West: Middellandplein 18A 3021BT .... Center: Mariniersweg 64a 3011NR
  • 010 313 5805
  • Centrum: Center@mrnonno.nl
  • West: west@mrnonno.nl

Pick up your pancakes

This is heading element

PICK UP NOW

has been added to the cart. View Cart