Party’s & More

Birthday Party’s

Bij Mr Nonno kun je op een unieke locatie je verjaardag vieren, Mr Nonno Centrum heeft een aparte ruimte waar verjaardagen en feesten in besloten kring kunnen worden gevierd.  Dit kan al vanaf 5 personen tot en 12/14 personen.

Grotere groepen: Verjaardagen voor grotere groepen kan ook, dan zal een extra gedeelte van het restaurant worden gereserveerd voor jullie groep. Hierdoor zal het iets minder besloten zijn maar niet minder leuk. Natuurlijk is het mogelijk om eerst te komen kijken voor je bespreekt.

Eten: Je kunt er voor kiezen om van de kaart te eten maar we kunnen ook high tea of high pancake voor je gezelschap maken. Met allergieen kunnen wij rekening houden. Mocht je zelf al iets in gedachte hebben dan kan dit in overleg.

Babyshowers & Gender reveal Party’s

Ook voor Babyshowers en Genger revealparty’s kunnen wij wat voor je betekenen afhankelijk van de groep hebben we een apart stukje restarant beschikbaar waar voor een speciaal gezelgschap feestjes kunnen worden gevierd.  We denken graag met je mee als je speciale wensen hebt. Natuurlijk moet dit wel samengaan met onze dagelijkse werkzaamheden en andere gasten in het restaurant.

Eten: Je kunt er voor kiezen om van de kaart te eten maar we kunnen ook high tea of high pancake voor je gezelschap maken. Met allergieen kunnen wij rekening houden. Mocht je zelf al iets in gedachte hebben dan kan dit in overleg. Bekijk onze event page voor meer informatie over de high tea en high pancake

Meer informatie?
Center@mrnonno.nl
010 313 5805

Waar, wanneer en hoe laat

Mr Nonno heeft twee locaties, wij raden je altijd aan om voor af gaande aan het boeken even de locatie naar keuze te bezoeken om te kijken of wij passen bij dagene dat je ingedachte hebt.

Door de weeks: zijn er veel mogelijkheden voor feesten en partijen, we zijn van 9 tot 5 geopend en tussen die tijden kunnen feesten worden georganiseerd als de agenda vrij is. Wilt u na openingstijd een feest organiseren dan is dat ook mogelijk vanaf minimaal 25personenen. Wij hebben een alcohol vergunning en mogen open blijven tot 1uur snachts. Helaas is het inhuren van een DJ of het draaien van harde muziek niet mogelijk.

Weekenden: de weekenden zijn vaak erg druk en feesten kunnen dan ook alleen georganiseerd worden tussen 09:00/11:30 of na 15:00.

Follow us on Social Media!

Contact us

  • West: Middellandplein 18A 3021BT .... Center: Mariniersweg 64a 3011NR
  • 010 313 5805
  • Centrum: Center@mrnonno.nl
  • West: west@mrnonno.nl

Pick up your pancakes

This is heading element

PICK UP NOW

has been added to the cart. View Cart