Party’s & More

Birthday Party’s

Bij Mr Nonno kun je op een unieke locatie je verjaardag vieren, Mr Nonno Centrum heeft een aparte ruimte waar verjaardagen en feesten in besloten kring kunnen worden gevierd.  Dit kan al vanaf 10 personen, de aparte ruimte kan maximaal 16 personen aan. We hebben ook de mogelijkheid om te aparte ruimte te openen waardoor je een gedeelte van het restaurant tot je beschikking krijgt. Hierdoor kunnen wij groepen van 30 tot 40 personen aan.

Grotere groepen: Verjaardagen voor grotere groepen kan ook, dan zal een extra gedeelte van het restaurant worden gereserveerd voor jullie groep. Hierdoor zal het iets minder besloten zijn maar niet minder leuk. Natuurlijk is het mogelijk om eerst te komen kijken voor je bespreekt.

Eten: Je kunt er voor kiezen om van de kaart te eten maar we kunnen ook high tea voor je gezelschap maken. Met allergieën kunnen wij rekening houden. Mocht je zelf al iets in gedachte hebben dan kan dit in overleg.

Babyshowers & Gender reveal Party’s

Ook voor Babyshowers en Gendger reveal party’s kunnen wij wat voor je betekenen afhankelijk van de groep hebben we een apart stukje restaurant beschikbaar waar voor een speciaal gezelschap feestjes kunnen worden gevierd.  We denken graag met je mee als je speciale wensen hebt. Natuurlijk moet dit wel samengaan met onze dagelijkse werkzaamheden en andere gasten in het restaurant.

Eten: Je kunt er voor kiezen om van de kaart te eten maar we kunnen ook high tea of high pancake voor je gezelschap maken. Met allergieën kunnen wij rekening houden. Mocht je zelf al iets in gedachte hebben dan kan dit in overleg. Bekijk onze event page voor meer informatie over de high tea en high pancake

Meer informatie?
Center@mrnonno.nl
010 313 5805

Waar, wanneer en hoe laat

Mr Nonno heeft twee locaties, wij raden je altijd aan om voor af gaande aan het boeken even de locatie naar keuze te bezoeken om te kijken of wij passen bij datgene dat je ingedachte hebt.

Door de weeks: zijn er veel mogelijkheden voor feesten en partijen, we zijn van 9 tot 5 geopend en tussen die tijden kunnen feesten worden georganiseerd als de agenda vrij is. Wilt u na openingstijd een feest organiseren dan is dat ook mogelijk vanaf minimaal 25 personenen. Wij hebben een alcohol vergunning en mogen open blijven tot 1uur snachts. Helaas is het inhuren van een DJ of het draaien van harde muziek niet mogelijk.

Avond events: Wij bieden ook de mogelijkheid om s’ avonds een event, dinner, babyshower, verjaardag of ander feest te organiseren wij denken graag met jullie mee over de mogelijkheden. Wij zullen het restaurant dan speciaal voor u openen. Wij hebben een standaard arrangementen waar u gebruik van kunt maken:  Bekijk deze hier maar wij kunnen het evenement ook naar uw eigen wensen vormgeven.

Weekenden: de weekenden zijn vaak erg druk en feesten kunnen dan ook niet op alle tijden worden georganiseerd, we raden u aan per mail contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Follow us on Social Media!

LOCATIONS

Rotterdam:
Middellandplein 18
Mariniersweg 64
010-3135805

Den Haag
Stationsweg 142
070 205 0276

Pick up your pancakes

This is heading element

PICK UP NOW

has been added to the cart. View Cart