Vacatures:

Mr Nonno Center

Assistent manager (ervaring vereist)
Wij zoeken een manager die echt graag veel verantwoordelijkheid oppakt. Wij geven je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. We zoeken iemand die vol passie zit en de zaak runt alsof het de jouwe is, wij zullen er dan ook voor zorgen dat je overal in betrokken wordt.

Sociale hygiene is een pré,  enige leidinggevende ervaring is vereist, bestellingen plaatsen, extra shiften pakken bij zieke medewerkers, dagelijkse voorbereidingen en hygiene controleren en plannen. Weekenden beschikbaar!

Afwassers/voorbereidingskok
Wij zoeken voor de weekenden iemand die voorbereidend keuken werk kan doen en kan afwassen. De shiften zullen meestel tussen 10:00 en 18:00 zijn.  Minimum leeftijd is 16jaar.

MAIL:  vincent@mrnonno.nl

– – – – – – – –  – – – – – – – – –  – – –  – –  – – – – – – – – – – – –

 

BOL & BBL opleidingen:

Ga jij beginnen aan een koksopleing, gastheer/gastvrouw of fastfood opleiding! wij zijn  een erkend leerbedrijf en altijd opzoek naar leerlingen die graag in een breakfast/lunch spot willen werken en leren!!

Mail ons: Lianne@Mrnonno.nl

Stagiaires / Stage lopen:

Op zoek naar een leuke stage plek in Rotterdam in het leukste breakfast en lunch restaurant? Neem dan eens contact met ons op wij zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe  stagiaires die graag alles willen leren over koffie, koken en gastvrijheid. ( 0612913278 of Lianne@mrnonno.nl)